Verhuisbedrijfkiezer

Hét online verhuisplatform

Verhuisbedrijfkiezer

Over Verhuisbedrijfkiezer

Bij Verhuisbedrijfkiezer.nl verbinden wij lokale bedrijven met nieuwe klanten. In het digitale tijdperk kunnen potentiële klanten overspoeld worden met een overvloed aan informatie over plaatselijke ondernemingen. Dit zoekproces kan al gauw behoorlijk tijdsintensief zijn. Om deze reden heeft Verhuisbedrijfkiezer.nl alle relevante gegevens verzameld en overzichtelijk gepresenteerd. Op die manier kunnen bezoekers direct de meest geschikte lokale bedrijven vinden en contact opnemen.

Waarom Nu Verhuisbedrijfkiezer Voor Jouw Verhuisbedrijf?

2

Freemium

Ontvang een pas/sleutelhanger die jouw verhuizers na de verhuizing direct door de klant laten scannen. Zo kan de klant na de verhuizing direct een review geven op jouw bedrijfsprofiel bij Verhuisbedrijfkiezer.

3

Medium Abonnement

Meld je aan voor het goedkoopste abonnement en ontvang een pas/sleutelhanger voor reviews op jouw bedrijfsprofiel en een contactbutton voor directe leads voor jouw bedrijf.

1

Premium Abonnement

Meld je aan voor het premium abonnement en ontvang meerdere passen/sleutelhangers voor reviews op jouw bedrijfsprofiel en een contactbutton voor directe leads voor jouw bedrijf.

Veel Verhuizende Mensen

surfen iedere dag naar Verhuisbedrijfkiezer om een verhuisbedrijf te kiezen

588

Verhuisbedrijven

20 k+

Bezoekers Per Maand

5

Reviews

Waarom Verhuisbedrijfkiezer Voor Jouw Verhuizing?

Scannen

De verhuizer vraagt je na de verhuizing de pas/sleutelhanger te laten scannen. Jij geeft na de verhuizing direct een review op het bedrijfsprofiel bij Verhuisbedrijfkiezer.

Beoordelen

Geef een eerlijke review op het bedrijfsprofiel van het verhuisbedrijf waar je door bent verhuist. Zo help je nieuwe klanten en het verhuisbedrijf.

Controle

Wij controleren de beoordeling die je hebt gegeven door te controleren of je daadwerkelijk bent verhuist met het beoordeelde verhuisbedrijf.

Ben jij een aanbieder van een

Verhuisservice of dienst?

Meld vandaag nog jouw dienstverlening aan en ontvang klantbeoordelingen en klantaanvragen via ons.

Voor vragen over onze diensten

Kan je het formulier invullen

    Download Binnenkort De App

    Gemaakt voor jou! Van ons.

    Please fill the required fields*